Toewijzingsprocedures

Toewijzingsprocedures

Printvriendelijke versiePDF version
Chevreuil

 

 

 

Woning

Voor elke vrijgekomen woning zijn er heel wat kandidaten.

Om te verzekeren dat de toewijzing eerlijk en objectief gebeurt, wordt de woning toegekend aan de kandidaat die voldoet aan de nodige basisvoorwaarden en die het langst ingeschreven is.

Basisvoorwaarden (*)

Parking

Toewijzingsvoorwaarden volgens dalende prioriteit

  1. Residentiële parkeerplaatsen worden met absolute voorrang toegekend aan inwoners van het gebouw of van de omliggende gebouwen van de Grondregie.
  2. Indien er nog beschikbare parkeerplaatsen overblijven, worden de inwoners van de wijk aanvaard als huurder.
  3. Indien er na procedure 1 en 2 nog vrije parkeerplaatsen overblijven, verhuurt de Grondregie deze aan de handelaars van het gebouw of van de omliggende gebouwen van de Grondregie.
  4. Indien er na procedure 1, 2 en 3 nog vrije parkeerplaatsen overblijven, verhuurt de Grondregie deze aan de personeelsleden van de stad.
  5. Ieder andere kandidaat kan tijdelijk een parkeerplaats huren indien er nog plaatsen overblijven na afloop van de eerste vier procedures

Commerciële ruimte of kantoor

Appreciatie op basis van volgende niet beperkende mogelijke parameters: namelijk financiële garanties, correct business-plan, goede referenties, de meest interessante of opportune bestemming gelet op het reeds bestaande lokale aanbod of de toekomstige kwaliteitsprojectie enz.