VIEW. Vilvoordstwg-Euroveiling | Design and build

VIEW. Vilvoordstwg-Euroveiling | Design and build

Printvriendelijke versiePDF version

Ontwerp en uitvoering (design and build) van een gemengd ontwerp met minimum 90 woningen met ondergrondse parking en commerciële ruimte alsook minimum 2000 m2  van cascoruimtes voor commerciële en productieactiviteiten, in het kader van de ontwikkeling van GGB nr.4, zone 2C (masterplan Van Praet) in Neder-Over-Heembeek, Brussel.

Het project heeft de ontwikkeling tot doel van een perceel in het zuiden van het Gebied van Gewestelijk Belang nr. 4 in Neder-Over-Heembeek, nabij het kanaal en langs de Vilvoordsesteenweg, op een terrein dat eigendom is van Euroveiling. Momenteel is het grootste deel van de site geasfalteerd en dient het als oefenterrein voor een rijschool. Dit project is het resultaat van een partnerschap tussen de Grondregie van de Stad Brussel en Euroveiling en sluit aan bij het « Masterplan Van Praet » dat streeft naar een volledige herontwikkeling van het GGB nr. 4 tot een duurzame gemengde wijk. Het project draagt bij aan de ontwikkeling van deze nieuwe wijk en moet zich harmonieus integreren met de eerste realisaties van het deel ZUID van GGB nr. 4.

De Grondregie van de Stad Brussel is op zoek naar een volledig team voor het ontwerp en de uitvoering van dit Design & Build-project. De kandidaat-teams voor deze opdracht moeten bestaan uit 2 entiteiten: een aannemer en een multidisciplinair ontwerpteam met expertise in architectuur, stabiliteit, speciale technieken, EPB-advies en landmeten.

Contact:
Grondregie van de Stad Brussel - Eenheid “Strategie & Bouw”
Hallenstraat 4, 1000 Brussel
regie.construct@brucity.be

© Paul Kamenan